Telefon +40 742 701 866
Urmariti-ne:
Cum obtii o manichiura perfecta pentru saptamani intregi

Manichiura perfecta reprezinta cartea ta de vizita si primul detaliu pe care cei din jur il observa la o prima intalnire. Prin urmare, pentru acele femei care nu au fost inzestrate cu unghii perfecte, solutiile acestei probleme sunt tratamentele pentru unghii si manichiura cu gel.

Este demonstrat ca daca iti faci manichiura in mod regulat, unghiile tale vor deveni mai rezistente si mai stralucitoare, fiind ferite de exfoliere, rupturi sau ciuperci dificil de tratat. Pe acest principiu s-a dezvoltat la nivel global, industria unghiilor cu gel.

Manichiura cu gel

Unghiile false, cunoscute de asemenea si sub numele de unghii tehnice, unghii artificiale, unghii de moda, sunt extensii ale unghiilor naturale create cu ajutorul a diferite tehnici si materiale.

Unghiile cu gel au aparut la inceputul anilor 1950, in Statele Unite ale Americii, iar inventatorul acestui tip de unghii a fost un medic stomatolog, Fred Slack, care, in timp ce lucra la o dantura, a descoperit accidental unghiile false.

Rupandu-i-se o unghie, Fred a incercat sa isi construiasca una noua, pentru a diminua durerea, si pentru ca durerea disparuse si unghia parea destul de naturala, s-a hotarat sa continue cercetarile pentru constructia unghiilor false.

De atunci si pana in zilele noastre, au fost inventate diverse tehnici de modelare, de intretinere si de curatare a unghiilor.

Tot in America a fost inventat gelul pentru constructia unghiei false, aplicarea lui fiind dovedita a fi mult mai simpla pentru femeile de pretutindeni.

Astazi, avantajele purtarii manichiurii cu gel sunt intr-un numar foarte mare, acestea ascunzand defectele si imperfectiunile unghiilor naturale si oferind posibilitatea repararii unghiilor fragile, agatate, deteriorate sau scurte.

De asemenea, acest tip de manichiura ajuta la prevenirea roaderii unghiilor naturale si a ruperii cuticulelor.

Femeile care apeleaza la aceste gen de unghii, fie isi doresc intodeauna o manichiura impecabila, fie nu reusesc sa isi creasca propriile unghii asa cum isi doresc, si aleg o solutie simpla si la indemana.

Mai jos vom enumera cateva avantaje ale unghiilor cu gel:

  • Unghiile false sunt mult mai rezistente decat unghiile naturale, deoarece gelul UV din care sunt confectionate extensiile de unghii se intareste sub lumina ultravioleta si nu poate fi indepartat prin solventi organici (acetona, diluant, etc.).
  • Manichiura cu gel dureaza mai mult, unghiile cu gel mentinandu-se intr-o stare perfecta timp de cateva saptamani.
  • Manichiura cu gel, reprezinta o solutie perfecta pentru acele doamne si domnisoare care din diferite motive (unghii fragile) nu isi pot pastra unghiile lungi.
  • Daca te plictisesti de model sau culoare, poti adauga peste constructia de gel orice oja, iar cand o indepartezi prin acetona, vei reveni la modelul original.
  • In functie de pregatirea manichiuristei, ai posibilitatea de a realiza o manichiura deosebita si trendy, si de a-ti decora unghiile cu picturi, aplicatii tridimensionale, tatuaje sau pietricele.

Deoarece sunt foarte practice, arata impecabil mult timp si sunt mai rezistente, unghiile cu gel au devenit un fenomen la nivel mondial, astazi existand mai multe modele, dimensiuni, stiluri si metode de aplicare a acestui tip de manichiura.

JolieStyle, cel mai recent salon de infrumusetare deschis in Suceava, va ofera servicii de manichiura- pedichiura, la preturi foarte avantajoase.

Te asteptam in salonul nostru, sa faci cunostinta cu talentata noastra stilista de unghii si sa creati impreuna un model deosebit, care sa se potriveasca cu personalitatea ta!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *