Telefon +40 742 701 866
Urmariti-ne:
JolieStyle va prezinta: Cea mai noua tehnica de epilare

Daca cu lama de ras nu mai obtii rezultate satisfacatoare, aparatul de ras iti pare destul de greu de suportat, iar epilarea profesionala cu ceara la salonul cosmetic iti pare oarecum dureroasa, JolieStyle iti propune cea mai noua tehnica de epilare, o metoda naturala silipsita de durere, ce a inceput sa fie folosita tot mai mult peste hotare.

Este vorba despre epilarea cu zahar, metoda folosita inca din vremea faraonilor, ce constituie inca o traditie in randul femeilor din Orient.

Pocedeul de preparare al amestecului pentru epilare, este relativ usor, fiind nevoie doar de doua cani cu zahar tos, zeama de la o jumatate de lamaie si o jumatate de pahar cu apa, amestec ce se pune la fiert, apoi la racit si se aplica se aplica pe zonele dorite, apoi se trage repede in sensul invers al cresterii firelor de par.

Aceasta tehnica prezinta numai beneficii, epilarea cu zahar nefiind la fel de nociva pentru piele ca alte metode, cum ar fi epilarea cu ceara de exemplu, deoarece zaharul nu se lipeste de piele, ci doar de firul de par.

De asemenea, epilarea cu zahar este extrem de eficienta si iti asigura o piele fina si picioare perfecte timp de 5 saptamani, ingredientele folosite nu sunt toxice si nu contin parfum, si a fost demonstrat ca este mult mai putin dureroasa fata de celelalte procedee cunoscute.

Desi este o tehnica la care poti apela si in intimitatea caminului tau, cosmeticiana noastra iti recomanda sa incerci aceasta tehnica intr-un salon specializat deoarece acasa, exita riscul de a-ti provoca arsuri pe piele din cauza temperaturii ridicate a siropului.

Salonul JolieStyle ofera servicii de Cosmetica si Styling, avand intodeauna ca piele ta sa arate tanara si radianta.

Vino la noi, sa beneficiezi de servii de inalta calitate, efectuate prin cele mai noi tehnici de pe mapamond!

 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *