Telefon +40 742 701 866
Urmariti-ne:

JolieStyle

“Locul unde frumusetea este la ea acasa!”

Se spune ca „Frumusetea este…cand te uiti in ochii unei femei si vezi frumusetea in inima ei. ” insa noi femeile, stim ca nimic nu se compara cu un chip frumos conturat, cu niste ochiscosi in evidenta de niste gene lungi si dese, cu niste buze de un rosu intens ce evidentiaza zambetul care completeza intodeauna un look impecabil.

Din cele mai vechi timpuri, femeile au cautat si au inventat tehnici prin care sa isi pastreze si sa isi sporeasca frumusetea, iar astazi, dupa mii de idei, tehnici, secrete, trucuri si produse de infrumusetat, frumusetea a devenit o arta!

JolieStyle stie acest lucrusi de accea a creat pentru voi, un loc pentru rasfat si relaxare, un loc unde frumusetea este la ea acasa!

Infiintat din dorinta de a fii intodeauna de partea frumusetii, de a dezvolta prietenii, de a va cunoaste pe voi – etaloane ale frumusetii si de a va oferi servicii de foarte buna calitate, JolieStyle isi promite sa va puna un zambet pe buze, ori de cate ori veti achizitiona unul dintre serviciile pe care le punem la dispozitie.

Personalul nostru este tanar si entuziast, iar pasiunea este condimentul principal pe care il punem in munca pe care o desfasuram. Suntem motivati sa ducem frumusetea la un alt nivel si consideram ca profesionalismul si originalitatea serviciilor noastre, reprezinta un atuu valoros, in domeniul nostru de activitate.

In salonul nostru veti gasi o gama foarte variata de servicii, grupate pe urmatoarele categorii: Frizerie – Coafor, Manichiura – Pedichiura, Cosmetica- Styling si Extensii de Gene. Folosim cele mai recente si utilizate tehnici de infrumusetare si stim ca serviciile de calitate, sunt efectuate numai cu produse profesionale.

Misiunea nostra este accea de a fi intodeauna cu un pas inaintea concurentei, iar in acest scop, am creat pentru voi Oferte si Pachete de NEREFUZAT!

„Dragostea de frumusețe este gust.”, iar JolieStyle stie sa satisfaca si cele mai exclusiviste si mai rafinate gusturi in materie de estetica frumosului.